Friss hírek a molekuláris hidrogén tablettáról

Ingyen K2

K2 az értisztító "Herkules"

Az értisztító "Herkulese" a K2

Most nem arról a Himalájában levő hegycsúcsról van szó, hanem arról a K2 ről, ami kitakarítja az érrendszered. Arról a K2 - ről amivel a kalciumot kell  bevenned, mert csak így rakódik le a csontjaidba. Fenomenális találmány.

Hallottad már a TV-ben, hogy a kalciumot K2- vel érdemes bevenni, mert így rakódik le a csontokba. Fenomenális találmány. Végre rájöttek a kutatók, hogy miért van ez a sok érelmeszesedés és ebből a sok szívhalál.
Magyarországon, minden második halott szív és érrendszeri megbetegedés által kerül a koporsóba. Pontosabban a statisztikák azt mutatják, hogy 10 ből, 5,5 ember szív és érrendszeri betegségek miatt hal meg. Annak ellenére, hogy rendesen táplálkozik, nem dohányzik, nem vedel és még hozzá sportol is. Hogyan létezik ez, hogy mégis ilyen rossz a statisztika?
A kutatók arra jöttek rá, hogy az érelmeszesedésnek egyik fő okozója a kalcium. Most képzeld el, hogy lelkiismeretesen eszed a kalciumot, hogy erősebb legyen a csontozatod és ez nem a csontokba köt ki, hanem az erekben rakódik le és sunyin szép fokozatosan elzárja a vénákat, ami aztán trombózishoz, agyvérzéshez vagy infarktushoz vezet.
Mindezek tudatában, ha meg akarjuk előzni az elzáródást, akkor oda kell figyelnünk a kalcium bevitelre. Ennek a legegyszerűbb klinikailag bizonyított módja, hogy a kalcium mellé K2 vitamint szedünk minden áldott nap. https://www.naturteam.eu/omega-3-tevhitek/k2/
Én amióta eljutott hozzám ez az információ, ( kb. 5 hónap )beszedem a napi ajánlott adagot és bizony már érzek változásokat.

HOGY TI IS MEGISMERD A K2 HATÁSÁT. MOST MINDEN MOLEKULÁRIS HIDROGÉN RENDELÉSHEZ INGYEN K2 CSOMAGOLUNK.
Használd ki az alkalmat és rendeld meg most

Húsvét és az ital

Húsvét és az ital

Nem tudom, hogyan szokott önöknél a húsvét zajlani, de nálunk azért elfogy némi alkohol is. Volt már olyan eset fiatalabb koromban, hogy több alkohol fogyott, mint sonka.  Hétfőn ismét húsvét és előfordulhat, hogy önöknél is lesz némi alkoholfogyasztás, ezért szeretném megosztani a barátom egyik sztoriját ezzel kapcsolatban.

Kb egy hónapja felhívott azzal, hogy nem fogom elhinni mi történt…. Tudtam, hogy az édesanyját temette és már arra gondoltam pár másodperc alatt, hogy ismét valami tragédia, ( pedig nem vagyok negatív ) de hála Istennek, minden rendben volt, csak arról számolt be, hogy több volt az italozás és hogy másnap reggel mi történt.

 Pistukám, ( mert így hív )  mondja a telefonba. Nem fogod elhinni. Hajnali 3 óráig mulatoztunk és reggel hívott a nővérem, hogy küld értem valakit. Mondtam,hogy nem kell senkit küldenie, mert bevettem 3 szem hidrogén kapszulát és semmi bajom, minden rendben van. Pistukám ez csoda. Még a szonda sem mutatta ki semmit.

Igazából én nem csodálkoztam rajta, mert tudom, hogy a hidrogén a másnaposságot is megoldja, de örülök, hogy ezt ő is alátámasztotta.

Ha önnel is előfordul, hogy néha olyan helyzetbe kerül, amit nem lehet alkohol nélkül megúszni, ne feledje, hogy létezik a hidrogén kapszula, aminek a segítségével már egy negyed órán belül „tiszta” lesz és semmi jelét nem fogja érezni az előző napi italozásnak.

Ezúton is kívánok nagyon Boldog húsvéti ünnepeket és természetesen jó egészséget.

Mentés

Az egyik legjobb érzés az életben, amikor …

Az egyik legjobb érzés az életben, amikor …

...amikor csörög a telefon és a másik oldalról azt hallod, hogy:

- jaj de jó, hogy elértelek,  mert nagyon gyorsan szükségem van a molekuláris hidrogénre, tudsz segíteni?

-  és én az tudom válaszolni, hogy igen tudok, de mi történt?

Röviden az történt, hogy a férj valamilyen tengeri herkentyűktől kapott mérgezést, vagy allergiát és mivel már az utolsó molekuláris hidrogént kapszulát bevette külföldön, zeretném, hogy mire  haza ér tudja folytatni a szedést. Azonnal postázom....

Ez nekem óriási örömet okoz, hogy van olyan eszköz van kezemben,  amire  bármikor bárkinek szüksége lehet és tudom, hogy segíthet is.

 

 

 

 

Ismét kapható a moleculáris hydrogén

Mit tud a Molekuláris Hydrogén

Gátolhatja a gyulladást
Csökkentheti az ízületek fájdalmát
Növelheti az energia szintet
Gátolhatja az öregedést

 

Védheti a keringési rendszert
Védheti az idegrendszert
Védheti az emésztőrendszert
Fiatalosabbá teheti a bőrt

 

 

Növelheti az állóképességet
Csökkentheti a tejsav szintet
Növelheti a sport teljesítményt

 

TUDOD MI A REZVERATROL???

TUDOD MI A REZVERATROL???

A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület. Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található meg. Jelentős mennyiségben tartalmaz rezveratrolt a kakaó, az étcsokoládé és a mogyoró is.

A növény immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védi. Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye.

Állatkísérletekben a vegyület rákellenes, gyulladáscsökkentő, vércukorcsökkentő és a kardiovaszkuláris rendszerre gyakorolt jótékony hatását mutatták ki

Kanadai tudósok kutatásai alapján rájöttek, hogy 1 pohár vörösbor elfogyasztása után több pozitív élettani hatás is észlelhető volt, pl.:

  • Szívműködés javulása
  • Izomerő növekedése
  • fizikai teljesítmény.

 

 

(Forrás: Wikipedia, https://www.huffingtonpost.co.uk/2015/03/04/a-glass-of-red-wine-is-the-equivalent-to-an-hour-at-the-gym-says-new-study_n_7317240.html)

ÚTRAVALÓUL

ÚTRAVALÓUL

Csodálatos kalandra indul. Felfedezni a természet hatalmát és bölcsességét. Megismerni teste, szervezete tényleges képességeit. Megtapasztalni egy magasabb minőségű, egészségesebb élet áldásait.

Elképzelhető, hogy ezen az úton találkozik majd olyan emberekkel, akik még ha nyíltan nem is vallják be, de egyáltalán nem örülnének annak, ha Ön egészségesebbé, jobb képességűvé, boldogabbá válna.

Az ilyen alakok szeretik letaszítani a többieket a megkezdett és a boldogulás felé vezető útról. Vannak közöttük nagyon intelligensek, akik esetleg tudománynak álcázott ellenérvek köntösébe burkolózva kísérlik meg majd kedvét szegni.

Mit adhatnék Önnek útravalóul?Fekete, Kevesebb, Mancsok, Nyomatok

Hamuban sült pogácsa helyett egy jó tanácsot, ha elfogadja tőlem.

Az ilyen savanyú, kiutat sohasem kínáló alakok nem tudnak eredményeket felmutatni Önnek. Csak rossz híreik vannak, tőlük sohasem derül ki az ég.

Minden olyan alkalommal, amikor bizonyos személyek megkísérlik elbizonytalanítani, jussanak eszébe a megismert eredmények. Jusson eszébe ez az egyszerű, de stabil kapaszkodót kínáló mondat:

Az eredmények önmagukért beszélnek!

Végül, hogy a mesebeli, hamuban sült pogácsa se hiányozzon a tarisznyából, íme, az „egészségszimfónia” első tételének záróakkordjaként néhány további szép beszámoló.

Szimfónia: Klasszikus hangversenyzenekarra írt, általában négy tételből álló nagyszabású zenemű. Eredetileg azt jelentette, hogy összhangzás, összhangzat a görög szün = össze és a phóné = hang szavak alapján.

Tétel: Szimfónia egyik önálló zenei egysége. A klasszikus szimfóniákban az egyes tételek zenei stílusának és tempójának jól meghatározott rendszere van.

Záróakkord: Egy zenemű utolsó része, az utolsó meghatározó hangsor.

 

„Több mint egy hónapja szedem és a tapasztalatom az, hogy érzem, 10 évet fiatalodtam annak ellenére, hogy 35 éves vagyok. Úgy érzem, hogy olyan energikus lettem, hogy néha legszívesebben ki tudnék ugrani a bőrömből, boldog és elégedett vagyok, és újra megtanultam élni és értékelni az életet, mivel az emberi egészség a legértékesebb és legfontosabb, és nagyon kell vigyázni rá.
Én azt tartom, hogy ép testben ép lélek lakozik.”

Teljesítmény, Megállapodnak, Jóváhagyás„Pontosan egy éve szedem, most vagyok 35 éves. Újból elkezdtem űzni a 27 évesen befejezett tőrvívást, és azt tapasztaltam, hogy a nálam 10-15 évvel fiatalabb, erejük teljében lévő sporttársaimmal nemcsak, hogy felveszem a versenyt, de sokkal energikusabb, mozgékonyabb vagyok, mint ők.”

„Hatodik hónapja foglalkozom és szedem is. Mellette mindenkit próbálok meggyőzni az ismerőseim között is, hogy az életem megváltozott teljes egészében és szedje ő is. Azóta szinte megduplázódott az életerőm és a teljesítőképességem!”

„Én egy három hónapos tapasztalatot tudok leírni. Csak annyi a változás, hogy este 8-9 óra körül, munka után, régebben alig vártam, hogy ágyba kerüljek.
Most ez módosult! Vacsora után még egy egész műszakot el tudnék vállalni, mert nem vagyok fáradt. Régen nem így volt ez, de most már fel sem tűnik, hogy jól vagyok.
Ifjúsági, Aktív, Ugrás, Boldog, NapkelteMERT JÓL VAGYOK, és az nem fáj!”

„Esténként később álmosodunk el, ebből adódik, hogy napközben sokkal aktívabbak vagyunk a párommal.
Én szakácsként dolgozom 9-től 24 óráig, mióta szedem azóta sokkal aktívabb vagyok egész nap.
A párommal együtt teltebb, gömbölyűbb lett az életünk.”

A legtöbben úgy ismernek, úgy emlegetnek, hogy én vagyok „az orvos, aki szembeszállt a gyógyszermaffiával”.

Nem tudtam azonosulni azzal a felfogással, mely szerint “a tudomány mai állása alapján ennyire vagyunk képesek”.

 

(Forrás: Dr.Lenkei Gábor könyvéből:  Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?)

KEZDETI FELKAVARODOTTSÁG

KEZDETI FELKAVARODOTTSÁG

Igaz ugyan, hogy nem gyakori, de időnként előfordul egy érdekes jelenség. Olykor a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem biztosításakor eleinte, átmenetileg megjelenik némi felkavarodottság.

Unatkozni, Közömbös, Beteg, UnalomEgyesek múló émelygésről, mások átmenetileg fokozódó álmosságról, olykor egy kis tompaságról, néha az emésztés futó megváltozásáról, esetleg hasmenésről számoltak be. Volt olyan ember, akinek egy rövid időre pattanásosabb lett a bőre. Egy fogyasztó arról írt nekem, hogy olyan élménye volt, mintha ha a teste, igaz, nagyon enyhe formában, de végigment volna a múltbéli betegségein, amelyeket, úgy tűnt, már réges-régen maga mögött hagyott.
Többen fontolgatták, hogy hasonlók miatt inkább abbahagyják a készítmények fogyasztását. Bizonyára voltak olyanok is, aki meg is tették.

Kár.

Igen, ilyesmi előfordulhat. Nem gyakori ugyan, de megesik. A felkavarodottság érzése lehet annyira enyhe, hogy nem zavaró, esetleg az illető észre sem veszi. Feltehetőleg ez fordul elő a leggyakrabban, de az érzés olykor lehet erősebb is.

Álmosság, Példabeszédek, ÁlomÉn, amikor hajdanán a legmagasabb adagokat saját magamon kipróbáltam, néhány héten át, időnként visszatérő, leküzdhetetlennek tűnő álmosságot éreztem. Egy idő után ez a jelenség megszűnt.

De gondoljon csak bele, mindez valójában nem meglepő, hiszen kavicsot dobtunk a vízbe, és felkavartuk a lerakódott üledéket.

Hosszú évek, gyakran évtizedek teltek el úgy, hogy Ön nem biztosította szükséges mennyiségben szervezete számára a nélkülözhetetlen tápanyagokat. A testében elöregedett anyagok, mérgek halmozódhattak fel.

Amikor viszont elegendő vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet vesz magához, szervezete életre kel, nagytakarításba, sokszor intenzív méregtelenítésbe kezd. Előfordulhat, hogy ez átmenetileg kellemetlen tünetekkel jár.

Az is kényelmetlen érzés, amikor az ember kinyitja azt a szekrényt, amibe már jó ideje csak bedobálta a holmijait. Most ott áll, és rá sem bír nézni a rendetlenségre. Ha helyesen dönt, akkor lenyeli a békát, vesz egy nagy levegőt, kiborít mindent, és utána szépen, rendben visszapakol.

Szekrény, Ruházat, Kék, RuhásszekrényRendet rak. Ez azonban, miközben mindent ki kell szedni a szekrényből, az elinduláskor – látszólag – nagyobb rendezetlenséget eredményez, mint ami annak előtte volt. Emberünk ilyenkor lemondóan sóhajthat, hátat fordíthat a rendezetlen kupacnak, és elmenekülhet. Talán ez a legrosszabb, amit tehet.

A rendrakás járhat némi kezdeti kellemetlenséggel.

Ne feledje! Változást akartunk, és változást kapunk. A szervezete reagált. Ez változás. Ne ijedjen meg tőle.

Ha megfutamodik, akkor sohasem lesz nagyobb rend odabent.

 

(Forrás: Dr.Lenkei Gábor könyvéből:  Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?)

MŰKÖDIK

MŰKÖDIK

Ebben a fejezetben négyféle, különböző erősségű receptet mutatok be, hogy ezek alapján ki tudja választani, melyik illik Önhöz a leginkább.

Néhány fontos tudnivaló a helyes választáshoz:

A receptek azokat az adagokat tartalmazzák, amelyek az egészség megerősítéséhez és helyreállításához szükségesek. A mennyiségek és az arányok nagyon gondosan lettek kiszámítva.

Nem tudom pontosan megmondani előre, hogy Önnél melyik recept fogja a legjobb eredményt elérni.
Miért? Nagyon egyszerű. A vitaminok, ásványok és nyomelemek élelmiszerek.
Ennek megfelelően viselkednek. Ha Ön vendégségbe jönne hozzám, és a tányérjára desszertként három palacsintát tennék, lehet, hogy mind elfogyna, de az is lehet, hogy meghagyna egyet vagy kettőt. Vagy esetleg még repetát is kérne belőle. Egyénről egyénre meglehetősen különbözőek vagyunk.
Csak és kizárólag Ön a megmondhatója annak, hogy „hány palacsintával” érzi jól magát. Önnek kell kitapasztalnia.

Azt a receptet kell választania, amely egyértelmű közérzet- és állapotjavulást eredményez Önnél!

Haladhat óvatosan, kezdve a legenyhébb, alapszintű recepttel, lépésről lépésre emelve az adagot, amennyiben az szükséges. Vannak vagányok, akik az útmutatásim alapján azonnal a közepébe csapnak, és eleve nagyobb adaggal indítanak, vagy rögvest a legerősebbet választják. Vesztenivalója nincs; a legnagyobb „baj”, ami olyankor történhet, amikor a feltétlenül szükségesnél több vitamint vesz be az, hogy a felesleges eltávozik.

Foglaljuk össze, mit kell erről tudnia:Óra, Labda, Mintegy, Mozgás, Idő

Mekkora vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelre van szükség?
A legegyszerűbb alapelv, amelyet bárki bátran használhat, a következő: olyan mennyiségű vitamin, ásványianyag és nyomelem bevitelére van szüksége, amennyi érezhető, egyértelmű javulást eredményez Önnél.

A puding próbája az evés. Az Ön teste és közérzete visszajelzéseinél semmi sem megbízhatóbb. Próbálkozzon bátran, tapasztalja ki, melyik fokozat a leginkább megfelelő az Ön számára. Találja meg azt az összeállítást, amellyel a legjobban érzi magát.

ÍME, A RECEPTEK, EGY KIS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓVAL

Alapfokozatú, az életerőt helyreállító recept

Vidéki Táj, Twilight, NapnyugtaÁltalában megfelelő vitamin-, ásványianyag- és nyomelemellátást biztosít kisebb termetű felnőttek vagy velük azonos súlyú tinédzserek számára. Többnyire elegendő támaszt nyújt azoknak is, akik nincsenek komolyabb szellemi vagy fizikai terhelésnek kitéve.
Ajánlható mindenkinek, akik csupán arról szeretnének gondoskodni, hogy a szervezetük legalább alapszinten hozzájusson minden fontos vitaminhoz és ásványhoz.
A különféle mértékegységek, mint például NE, mg, µg. A milligramm ezredrésze 1000 µg = 1 milligramm. A gramm milliomod része. 1 000 000 µg = 1 gramm.

NE: Nemzetközi Egység. Nemzetközi egyezségen alapuló mértékegység, amely nem a vitamin (például A, D, E) súlyát határozza meg, hanem a szervezetben kiváltott biológiai hatást méri, egységekben kifejezve. 200 NE-nyi D-vitamin feleakkora jótékony biológiai hatást vált ki, mint 400 NE-nyi. Ezt a mértékegységet azoknál a vitaminoknál használják, amelyeknek kémiailag többféle, különböző hatékonyságú formája létezik, azzal a céllal, hogy a biológiai hatékonyság szempontjából egységesen lehessen a mennyiségüket kifejezni.

Mg: Milligramm. A gramm ezredrésze. 1000 milligramm = 1 gramm.

Gramm: A kilogramm ezredrésze. 1000 gramm = 1 kilogramm.

µg: Mikrogramm (latinosan microgramm). A milligramm ezredrésze 1000 µg = 1 milligramm. A gramm milliomod része. 1 000 000 µg = 1 gramm.

 

A-vitamin                                     5 000 NE
D3-vitamin                             min. 400 NE
E-vitamin                                min. 400 NE

C-vitamin                             min. 1 000 NE
B1-vitamin                               250-300 mg
B2-vitamin                                          50 mg
B3-vitamin                                          50 mg
Pantoténsav                                        50 mg
B6-vitamin                                          50 mg
B12-vitamin                                         50 µg
Biotin                                                    50 µg
Folsav                                      min.  100 µg 
Kolin                                                     50 mg
Inozitol                                               50 mg
PABS                                                    50 mg
Kalcium                                   min. 500 mg
Magnézium                              min. 250 mg
Kálium                                                 45 mg
Vas                                                        18 mg
Cink                                                       15 mg
Mangán                                                  4 mg
Réz min.                                                 2 mg
Jód                                              200-250 µg

Amint a korábbi beszámolókból is láthatta, kiváló eredmények születtek már az alapszintű összeállítással is, így azoknak sincs okuk az aggodalomra, akik esetleg csak ennyit szánnak vitaminokra.

Közepes fokozatú, az életerőt helyreállító recept

Napnyugta, Béke, Magány, NyugodtTöbbnyire ez válik be, ez biztosítja az elvárt eredményt 70-80 kg-os testsúlytól, abban az esetben, ha valaki nem él túl „nyugis” életet, és ugyancsak ez javasolható, ha az alapfokozatú összeállítás még nem eredményezett annyi javulást, amennyit Ön el szeretett volna érni.

Hasznos lehet az erre a fokozatra emelt mennyiséget és arányt fogyasztani stressze, megterhelő időszakokban azoknak is, akik az átlagos hétköznapokban az alapszintű mennyiségekkel és arányokkal is jól érzik magukat.

A-vitamin                          5 000-10 000 NE
D3-vitamin                                 min. 400 NE
E-vitamin                                   600-800 NE
C-vitamin                             1 000-1 500 NE
B1-vitamin                                 500-600 mg
B2-vitamin                                   90-100 mg
B3-vitamin                                   90-100 mg
Pantoténsav                                 90-100 mg
B6-vitamin                                   90-100 mg
B12-vitamin                                  90-100 µg
Biotin                                             90-100 µg
Folsav                                         min. 200 µg
Kolin                                             90-100 mg
Inozitol                                         90-100 mg
PABS                                             90-100 mg
Kalcium                                     min. 500 mg
Magnézium                               min. 250 mg
Kálium                                                   45 mg
Vas                                                min. 18 mg
Cink                                               min. 15 mg
Mangán                                         min. 4 mg
Réz                                                 min. 2 mg
Jód                                              200-250 µg

Erős fokozatú, az életerőt helyreállító recept

Férfi, Tornaterem, Izom, Fitness, EdzésÁltalában ez hozza a legjobb eredményt a nagyobb testű emberek számára, 90-100 kg környékén vagy a fölött, de testsúlytól függetlenül is mindazoknál, akik komolyabb szellemi vagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve. A testsúly szerinti adagolás nem szentírás.
Vannak madárétkű óriások, és vannak nagy étvágyú apróbb termetű emberek. Nemcsak a test méretétől függ a tápanyagigény, hanem a leterheltségtől és az egyénileg eltérő intenzitású anyagcserétől is.
A pörgősebb emberek általában akkor érzik magukat kiválóan, ha nagyobb mennyiségeket vesznek magukhoz.
Az erős fokozat szerinti összeállítás ajánlható olyan embereknek is, akiknek fáradhatatlanul kell bírniuk a munkát, akár napi 12-14 órán keresztül. Gyógyuláshoz, lábadozáshoz is szükség lehet ezekre a mennyiségekre és arányokra.
Ez a fokozat a megfelelő választás bárkinek, aki úgy érzi, úgy tapasztalja, hogy az ez alatti szintek még nem elegendőek számára a kiváló közérzetéhez.

A-vitamin                       10 000-20 000 NE
D3-vitamin                                 750-800 NE
E-vitamin                               800-1 200 NE
C-vitamin                           2 000-2 500 NE
B1-vitamin                               600-700 mg
B2-vitamin                                140-150 mg
B3-vitamin                                140-150 mg
Pantoténsav                              140-150 mg
B6-vitamin                                140-150 mg
B12-vitamin                                140-150 µg
Biotin                                            140-150 µg
Folsav                                         min. 300 µg
Kolin                                            140-150 mg
Inozitol                                       140-150 mg
PABS                                           140-150 mg
Kalcium                                  750-1 000 mg
Magnézium                                375-500 mg
Kálium                                           60-90 mg
Vas                                                  25-35 mg
Cink                                                20-30 mg
Mangán                                               6-8 mg
Réz                                                      3-4 mg
Jód                                              300-450 µg

Lánc, Erős, Védelem, Önrendelkezés, Fém
Extra erős fokozatú, az életerőt helyreállító recept

Olyan emberek számára lett tervezve, akiknek az átlagot messze meghaladó teljesítményt kell nyújtaniuk, és akik saját tapasztalataik alapján ezzel az „üzemanyaggal” működnek a legjobban.
Az extra erős összeállítás hasznos lehet mindenkinek, aki szívesen adja a legtöbbet és a legjobbat szervezetének.

A-vitamin                        15 000-20 000 NE
D3-vitamin                             min. 1 200 NE
E-vitamin                               min. 1 200 NE
C-vitamin                            2 500-3 000 NE
B1-vitamin                                min. 700 mg
B2-vitamin                                180-200 mg
B3-vitamin                                180-200 mg
Pantoténsav                               180-200 mg
B6-vitamin                                 180-200 mg
B12-vitamin                                 180-200 µg
Biotin                                            180-200 µg
Folsav                                          min. 400 µg
Kolin                                            180-200 mg
Inozitol                                       180-200 mg
PABS                                           180-200 mg
Kalcium                                   min. 1 000 mg
Magnézium                                min. 500 mg
Kálium                                            80-100 mg
Vas                                                     35-40 mg
Cink                                                   25-30 mg
Mangán                                                   6-8 mg
Réz                                                          3-4 mg
Jód                                                 400-500 µg

Ne feledje! A vitaminok és ásványi anyagok tápanyagok, azaz élelmiszerek.
Ezek mennyiségének emelése csak javítja a táplálkozás minőségét. A jobb „üzemanyag” csak javíthat a „motor”, azaz a test teljesítményén.

Zöldség, Természet, Zöld, EgészségesA bőséges vitaminellátás egyfajta kényeztetés. Értelmes és hasznos luxus.

Előfordulhat, hogy a szokásos terhelés mellett nem létfontosságú a legjobb „üzemanyagot” tankolni, de a testünk hosszú távon meghálálja a kényeztetést. Erősebb, stabilabb, kevésbé kopik, és jobb teljesítményt nyújt.

Az élet bőségre lett tervezve.

A bibliai Paradicsomban mindenből bőség volt. A feltétlenül szükségesnél nagyobb adagok bevitele egyszerűen annyit jelent, hogy „túlbiztosítjuk” a test működését, ahogyan azt a hídépítők is teszik.
Egy harmonikus, kiegyensúlyozott készítmény esetében a fel nem használt mennyiség egyszerűen kiürül.

Paradicsom: Bibliai Paradicsom: az a hely, ahol a biblia Ószövetség elbeszélése szerint az első emberpár, Ádám és Éva lakott a bűnbeesésé előtt. Ezen a helyen minden természetes élelmiszer megtermett, kivételes bőség volt mindenből.

 

Az ideális összeállítás:

Cél, A Cél, Zsoldos, Ideális, Guide• Valamelyik Önhöz illő kiegyensúlyozott napi összeállítás (alap-, közepes, erős, vagy extra erős fokozatú).
• További minimum 1-2 gramm C-vitamin. Minimumot írtam, ha megteheti, ne spóroljon vele.
(Én naponta – bár kutya bajom – szinte soha nem fogyasztok 10 grammnál kevesebbet. Többet annál gyakrabban. Elképesztően sok energiátad.)
• Sp
eciális, nagyon jól felszívódó és hasznosuló kálcium-magnézium keverék. Lehetőleg olyat válasszon, amelyben az elemi kalcium és az elemi magnézium aránya 2:1 vagy 3:1.
A legjobb hatások akkor tapasztalhatóak, amikor a kiegyensúlyozott receptúra mellé ilyen formában további, napi legkevesebb 250-500 mg elemi kalciumot és 125-250 mg elemi magnéziumot is adunk.

Elemi: Tiszta anyagra számított mennyiség. Például tisztán kalcium, tisztán magnézium, nem pedig valamilyen más anyaggal alkotott vegyületének mennyisége. Ezt olyankor érdemes nézni, ha a számunkra valóban hasznos anyag (például az elemi kalcium) mennyiségét akarjuk tudni, de az egy adott készítményben nem tiszta kalcium formájában, hanem valamilyen vegyületként van jelen. Például a kalcium-glükonát 9,31% elemi kalciumot tartalmaz, azaz 100 mg kalcium-glükonátban mindössze 9,31 mg elemi kalcium van. Így ahhoz, hogy 500 mg elemi kalciumot juttassunk a szervezetünkbe, kalcium-glükonátból 5371 mg-ot, azaz 5,371 grammot kell bevennünk.
Egy másik példa: a kalcium-karbonát 40,04% elemi kalciumot tartalmaz, azaz 100 mg kalcium-karbonátban 40,04 mg elemi kalcium van. Így ahhoz, hogy 500 mg elemi kalciumot juttassunk a szervezetünkbe, kalcium-karbonátból 1249 mg-ot, azaz 1,249 grammot kell elfogyasztanunk.

 

Élvezetes és sikeres kirándulást kívánok Önnek az egészség birodalmába!

 

(Forrás: Dr.Lenkei Gábor könyvéből:  Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?)

VIGYÁZAT!

VIGYÁZAT!

Mindketten próbáltak egészségesen élni. Mindketten próbálkoztak már korábban is vitaminokkal. Amit tapasztaltak, nem hangzik túl bíztatóan:

• „Mindig szedtem multivitaminokat, de soha nem éreztem a hatásukat.”
• „Ezerszám szedtem a vitaminokat, mégis minden évben legalább négyszer influenzás, náthás lettem, és ha éppen <egészséges> voltam, akkor is mindig levert, fáradt és elég rosszkedvű voltam.

Multivitamin: Diéta Pirula, Gyógyszeres KezelésA “multi” latin szó, jelentése “sok“. A multivitamin kifejezés a szó szoros értelmében olyan készítményt takar, amelyben sokféle vitamin található. Ma már gyakran használják az olyan étrend-kiegészítők megnevezésére is, amelyek a vitaminokon túl ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaznak. A multivitamin szó önmagában alkalmazva nagyon félrevezető lehet. Egyfelől azt az érzést keltheti, hogy minden szükséges vitamint tartalmaz. Másfelől azt sugallhatja, hogy egy multivitamin termék képes kielégíteni az ember mindennapi vitaminigényét. A multivitamin szó azonban semmit sem mond arról, hogy egy készítmény milyen mennyiségben tartalmazza ezeket a jótékony hatású anyagokat. Így aztán kijelenthető, hogy a multivitamin kifejezés nem egyenlő azzal, hogy jó a termék.

 

Hogyan fordulhat ez elő?

Egyes multivitamin termékek reklámja azt ígéri, hogy egyetlen tabletta vagy drazsé formájában fedezni fogja az Ön teljes napi szükségletét. Nézze meg figyelmesen az ilyen termék dobozán a hatóanyagtartalmat. Ezt könnyen össze tudja hasonlítani azokkal a valóban szükséges mennyiségekkel, amelyeket a következő fejezetben megadott receptekben talál.

A közölt eredményeket a receptekben leírt mennyiségekkel értük el. Ez az egyik legfontosabb információ ahhoz, hogy Önnek is hasonló sikerekben lehessen része.

Ha olyan multivitamin termékkel találkozik, amelynek a napi adagját egyetlen tabletta, vagy drazsé képviseli, akkor tudhatja, hogy az a készítmény nagyon távol esik az ismertetett sikereket biztosító adagoktól. Ezeket a mennyiségeket ugyanis lehetetlen kevesebb mint 6-8-10 tablettába vagy kapszulába beletenni.

Ha egy „multivitamin” készítmény címkéjén azt találja, hogy az 60-80 mg-nyi, vagy ahhoz hasonló nagyságrendű C-vitamint tartalmaz, akkor máris talált egy olyan terméket, amely alkalmas lehet arra, hogy kielégítse egy megtermett tengerimalac napi igényét.

Ugyanis az állatorvosok a tengerimalac számára, minden egyes testsúly-kilogrammra, a naponta elfogyasztott zöldség és gyümölcs által biztosított mennyiségen fölül 30 mg-nyi C-vitamint ajánlanak.
Tudniillik legkevesebb ennyi szükséges ahhoz, hogy a házi kedvenc egészséges és hosszú életű lehessen.Figyelmeztetés, Gomb, Veszély, Vigyázat

Csakhogy! Ami elegendő a tengerimalacnak, az nem elegendő az embernek.

Sőt, még egy gyermeknek sem!

Azt is hallottam, hogy vannak olyanok, akik azzal szédítik vásárlóikat, hogy a náluk kapható vitaminokban található 60 mg-nyi C-vitamin-mennyiség egyenértékű más termékek 500-1000 mg-nyi mennyiségével, mert az ő készítményük úgymond „természetes és nem szintetikus” C-vitamint tartalmazz. A „csodavitamin” 60 mg-ja egyenértékű lenne más készítmények 8-16-szoros mennyiségével?

Szintetikus: Vegyipari módszerekkel készült, a természetben előforduló formától eltérő vagy ott meg sem található, teljes mértékben mesterséges anyag, amelyet szabadalmaztatni lehet. Így a gyártó egy bizonyos időre kizárólagos hasznot húz az általa kifejlesztett újfajta anyag eladásából.

 

Álljunk meg egy pillanatra!
A C-vitamin az C-vitamin. Vannak olcsóbb és drágább készítmények, de szintetikus, azaz „kőolajból előállított” C-vitamin nem létezik.

Víz, Üveg, Frissesség, Csepp Víz, KézA vitaminok által kiváltott kedvező hatás szempontjából lényegi kérdés a mennyiség.
Egy hasonlattal élve: a sivatagban szomjazó ember számára az a legfontosabb, hogy elegendő vízhez jusson. Ugyan ki próbálná meg elhitetni ezzel az emberrel, hogy a kínált egyetlen pohárnyi „csodavíz” annyit ér, mint egy másféle vízből 8-16 pohárnyi mennyiség?

Ezt talán még az ilyen sületlenséget állító kalandorok sem gondolják komolyan.

Kalandor: (A Wikipédia alapján) A kalandor szerencsevadász, vándor, utazó, bár modern (20-21. századi) értelemben akár életművész is lehet.
Szorosabb értelemben kalandor az a személy, aki céllal vagy anélkül, de többször ismeretlen, feltáratlan helyeken járt, és a következményekkel kevésbé törődött, mint a felfedezéssel, élményszerzéssel, vagy akár az anyagi haszonszerzéssel.
De kalandornak tekintünk származásától, időtől, nemtől és kortól függetlenül olyan személyeket is, akik viszontagságon estek át, váratlan és szokatlan helyzetekbe kerültek, problémákat oldottak meg.
Az utóbbi pár évtizedben erőteljes pejoratív értelemmel gazdagodott a szó másodlagos jelentéstartalma: hitszegő, erkölcstelen szélhámos, szerelmi szédelgő („kalandorok kíméljenek”). 

 

Ahhoz, hogy egy étrend-kiegészítő tényleges és stabil egészségjavulást hozhasson létre:

• Benne kell lennie minden fontos vitaminnak, ásványi anyagnak és nyomelemnek.
• Ezeket megfelelő mennyiségben kell tartalmaznia.
• Az egyes alkotóelemeknek egymáshoz képest megfelelő, helyes arányban kell benne lenniük.

Vigyázat! Nem mind arany, ami fénylik!

Ha valóban megfelelő étrend-kiegészítő készítményre vágyik, akkor olyat keressen, vagy olyat állítson össze önmaga számára, amely megfelel a fenti követelményeknek.

 

(Forrás: Dr.Lenkei Gábor könyvéből:  Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?)

A TELJES EGÉSZSÉG VISSZANYERHETŐ

A TELJES EGÉSZSÉG VISSZANYERHETŐ

A minőségi éhezés gonosz csapda. Alamuszi. Sunyi, csendes, de kegyetlen. Hosszú idő is eltelhet, mire egy személy érzékelni kezdeni a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hiányának rejtett pusztító hatását.

Ehhez az is hozzájárul, hogy sajnos – nem győzöm elégszer hangoztatni -, a legtöbb ember nincs tisztában szervezete természet adta képességeivel, ezért az egészség hanyatlását többé-kevésbé természetesnek tekinti.

Nem az!!! Egyáltalán nem az!

Tartsa Kezét, Szív, Szívverés, ÉlőAz emberi szervezet csodálatos, különleges alkotás.

Elképesztő képességekkel rendelkezik. Ez akkor is igaz, ha mai, modern világunkban mindezekből csak nagyon kevés jut érvényre.

Az emberi szervezet genetikai programja szerint alkalmas arra, hogy teljes élettartama alatt komolyabb meghibásodások, problémák, nyűgök, bajok nélkül működjön. Ez az egyik legfontosabb – ha nem is legfontosabb – tény, amit az egészséggel kapcsolatban érdemes ismernie.

Lehet, hogy szokatlanul hangzik, de teljesen természetellenesnek és eredendő adottságaink megcsúfolásának számít, hogy 100 éves kornál fiatalabb emberek bármilyen, a legenyhébb egészségi problémával küzdjenek. Még ha azok olyan enyhék is, mint a hajhullás vagy a kiütéses bőr.

Ezek az Ön természetes adottságai:

• Nagyon sok energiája van, nagyon strapabíró, nehezen fárad el.
• Nem küszködik fáradékonysággal.
• Jól bírja a stresszt, a „gyűrődést”.Anatómia, Nő, Emberi, Arc, Test, Ajkak
• Idős korában is friss, fiatalos, fürge, aktív tud maradni.
• Pihentetően alszik.
• Rendben van az emésztése.
• Nem torzul el a teste kóros elhízástól.
• A bőre sima, egészséges, pattanásoktól, kiütésektől mentes.
• A haja nem hullik, fényes és nem zsírosodik túl hamar.
• A körmei szépek és erősek.
• Szellemileg friss, hosszan és jól tud koncentrálni.
• Jó a memóriája.
• Nem ingerlékeny, nem idegeskedik, nem aggodalmaskodik, nem hisztizik feleslegesen.
• Élvezi, örömtelinek találja a létezést.
• A hangulata derűs, optimista.
• Nem fogékony a bakteriális, vírus- vagy egyéb fertőzésekre.
• És magától értetődően nincsenek komolyabb betegségei.

Az egészséggel kapcsolatos további fontos tudnivaló a következő.

Az egészség nem fekete-fehér fogalom. Fokozatai vannak. Ez nagyon fontos információ. Készítettem egy skálát, amely megmutatja az egészség elvesztésének fokozatait. A teljese egészségtől indul, és onnan halad lefelé az egészség hanyatlásán keresztül a súlyos betegségek megjelenéséig, majd onnan tovább az életveszélyes, végül a halálos állapot kialakulásáig.

Mivel ez a könyv egészséges emberek számára íródott, csak a felső három szintet mutatom be Önnek. Azokat, amelyek megelőzik a súlyosabb vagy elhúzódó, krónikus betegségek kialakulását. Íme:

Teljes egészség

• Egészségesnek tűnő állapot

• Fogékonyság, hajlam a betegségekre

Pulzusszám, Példaértékű, EgészségesA teljes egészség állapotában az emberi szervezet hibátlanul működik.

A mai körülmények között, sajnálatos módon, csak kevés ember található ezen a szinten.

A legfontosabb jó hír az Ön számára az, hogy a teljes egészség állapota visszanyerhető.

Szervezete rendelkezik egy rendkívül erőteljes helyreállító, kijavító, ha úgy tetszik „szerviz” funkcióval. Meglepően sok hibát, működési zavart képes helyrehozni. Működésének egyik legfontosabb előfeltétele az, hogy rendelkezzen elegendő vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel. Amennyiben Ön biztosítja számára mindezeket, akkor nagyon sok kellemes meglepetésben lesz része.

Szervezetének természet adta képességei nagy valószínűséggel Önt is ámulatba fogják ejteni. Akárcsak engem.

 

(Forrás: Dr.Lenkei Gábor könyvéből:  Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?)

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás