Molekuláris hidrogénnel kapcsolatos gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk az elmúlt évben a molekuláris hirogénről szerzett tapasztalatokat. Az alábbiakban olvashat róla, de le kell szögeznem, hogy ezek a tapasztalatok egyediek és nem lehetnek mérvadóak sem nekem sem az Ön számára. A RealH2 Moleculáris Hidrogén tabletta nem gyógyszer, nem gyógyít, hanem egy táplálék-kiegészítő, ami semmiképpen nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott táplálkozást.

A tabletta önmagában nem alkalmas egyetlen betegség gyógyítására sem, nem alkalmas orvosi terápia helyett sem.

Üdvözlettel: Péter István

Kánikula vérnyomás
Tisztelt Uram !

Évekkel ezelőtt már olvastam a hidrogén egészségre gyakorolt jótékony hatásáról, de akkor még azt mondták, sajnos nem tudják megoldani a kapszulás kiszerelését. Örömmel olvastam, amikor megláttam a hirdetését, hogy megoldották.

Megrendeltem. Férjemmel két napja esszük. Tisztított vizünk van, azzal szedjük be a kapszulákat. Én 63 éves vagyok, férjem 65. Mindketten sokkal könnyebben viseljük a kánikulát, mint eddig bármikor. Nekem nagyon-nagyon jókor jött.

Több évtizedes ideggyulladásom, most bordaközi reumát is produkálva 220/120-ra felvitte a vérnyomásomat, amit a kihívott orvos is csak nehezen tudott lejjebb vinni. Most második napja volt ez, azóta lényegesen jobban vagyok, meglepő módon a közérzetem sokkal jobb volt végig, mint az várható lett volna.

A továbbiakban is nagy reményeket füzök a szerhez. További sikereket Önöknek( K. Irén Kiskunlacháza

Térdfájdalmak, derékfájdalmak esetén
A tapasztalatom az, nekem legalábbis minden felülmúlt, amit elértem idáig vele.

El kell mondjam, én már úgy voltam, hogy meg kell műteni mind a két térdemet. Az egyik térdemmel úgy tudtam járni, hogy sínben volt a térdem és a másikon is kellett már szorítót használni.

Egy éve fájt és nem tudtak vele mit kezdeni, már mindent megpróbáltak, már feltöltötték, hát ugyanúgy fájt. Semmi haszna nem volt.
Elmondom, hogy én azért lepődtem meg annyira, hogy körülbelül egy másfél hét után TÁNCOLTAM…

Nem olyan túl sokat, de táncoltam és nem volt rajtam semmi a térdemen. Ezen én is meglepődtem, és azóta el is felejtettem, hogy azt a gumis térdszorítót fel is tegyek. Eszembe sem jut.  


Időjárásváltozásnál, nem tudtam hogy feküdjek az ágyban, úgy fájt a térdem. Nem tudtam oldalt, hanyatt… már annyira fájt, hogy már nem tudtam tőle aludni… már ÉSZRE SEM VESZEM, ha változik az idő, legalábbis a testemen.


Végre van valami a kezünkben, nem csak nekem, hanem az egész világon mindenkinek kell. Az életem több mint felét külföldön töltöttem el. És látom, hogy nem csak Magyarországon vannak ilyen problémák, hanem valójában ott ahol élek és a környékén is MINDENKI ezzel szenved.
Előjöttek a problémák, derékfájás, lábfájás, lerakódtak a térdemben, hogy mozgáskorlátozást szenvedtem, de olyannyira, hogy 50 métert nem tudtam már tenni és azt mondták ez egy kirakatbetegség ez már ugye annak a tünete, hogy érszűkület betegségben fogok szenvedni, levágják a lábamat, megijesztettek már mindennel.

Igenis ha megkapja a testünk, akkor az öngyógyító folyamatok beindulnak és minden ugyanúgy fog működni, ahogy kell. Hát nem csodálatos?
És én végre megtaláltam, amit régóta kerestem már. Egy olyan terméket, amit mindenkinek tudom ajánlani.
Az egészség igenis látszik. Nem véletlenül mondják azt, hogy ÉPP TESTBEN, ÉPP LÉLEK. És ez működik.

Nagyon örülök annak, hogy megtaláltam ezt a terméket, annyira egyszerű, mert rögtön azonnal érezhető. Most! Azonnal! Ami egyedülálló!
A hidrogénnel kapcsolatos kutatások azok fantasztikusan jók, hisz Szent Györgyi Albert féle, utána lehet nézni, tehát dokumentálva van ez az információadat, ezzel kapcsolatosan tehát nem kell sokat beszélnünk arról, hogy nézd meg itt van Csodálatos.


Körülbelül másfél hónapja szedem a terméket, a terméktapasztalatokat tényleg nagyon-nagy csodaként élem át. Nekem már az is világmegváltás volt, egy éves fájdalom után, 5 napon keresztül szedtem és enyhült, de most már nem fáj a térdem.

 

Látás esetén
A látásom javult. Meglepődtem. Kinéztem az ablakon szemüveg nélkül elolvastam a tábla tartalmát, ami az utcán van, eddig nem is láttam, hogy milyen tábla, vagy épp a színét egyébként műtötték a szememet, hályog miatt. A látásom, a szemem, a tekintetem is sokkal élesebb lett. Hát fantasztikus! Nagyon szépen köszönöm. 


Kb két hét szedés elteltével megkérdezte tőlem az egyik barátom, hogy te mi is ez, mi van benne, és akkor mondom neki, mindjárt elolvasom, és jé láttam a kisbetűket, mert amikor hozzájutottam először akkor hiába nézegettem összefolytak, mi a fenéért írják ilyen pici betűkkel, az életben ezt senki el sem tudja olvasni. És azóta szedem, ugyanúgy látom a pici betűket és hatalmas élvezetet jelent számomra. Nagyon örülök, hogy megismertem! Köszönöm. 

 

Szemölcsök esetén
Két hét szedés után eltűntek a szemölcsök a kezemről, hatalmas élmény volt.

 

Candida, ödéma esetén
Saját magam tapasztalata, hogy volt ödémám, volt candidám, tehát nagyon komoly problémáim, a térdtől kezdve, tetőtől talpig zúgás, torok, stb problémám, ami elmúlt. Köszönöm! 

 

Sport, talpfájdalom esetén
Újra remekül tudok sportolni, minden héten, hétvégén futok és az utóbbi években ez már nem nagyon akart sikerülni, olyan erősen elfáradtam, meg olyan nehéz volt, fájt a talpam és amióta 3*2 ebből fogyasztok ez többé nem probléma. 

 

Cukorproblémák esetén
4 évvel ezelőtt kezdődött nálam ilyen cukor probléma. Nem kezeltem, nem voltam hajlandó elfogadni gyógyszereket, de ez már annyira elhatalmasodott rajtam a magas cukor. Ilyen 20-24 e között mozgott egész nap, reggel is már 15-18, tehát nagyon magasak voltak a cukorértékeim.

Nem csak az, hogy magas volt, mert az nem is zavart volna, hanem a belső remegés, akkor hónaljtól derékig leizzadtam hirtelen. Állandóan szédelegtem, nagyon rossz volt a közérzetem, pedig aktív személyiség vagyok, de mindenben megbénítottak ezek az érzések… És akkor…, hát akkor elfogadtam, hogy… gyógyszert kell szedjek. 2-3 napig valamennyi változás volt aztán megint ugyanez volt az eredmény, ugyanúgy megmaradtak ezek a rossz közérzetek, tüneteim. Az izzadás zavart a legjobban, mert olyan hirtelen jött és annyira kellemetlen volt, rosszul éreztem magam, azt hittem mindenki látja milyen vizes vagyok, nagyon kellemetlen volt.

És a remegés pedig egyszerűen elviselhetetlen volt, le kellett ülnöm vagy nem tudtam leszállni a metróról, mert úgy éreztem annyira remegek, ha felállok, elájulok. Szóval nagyon rosszul éreztem magam mindenhogy…, mint szülő…, mint munkaerő…, mint feleség… Igen nem is beszélve arról, hogy semmilyen kedvem nem volt az örömökhöz. Úgy hogy mindenhogy megromlott a kapcsolatom mindenkivel és rosszabb is volt a tónusom, a kedvem, azt vettem észre, hogy totál depressziós vagyok, nincsenek pozitív gondolataim, állandóan a halál járt az eszembe mert arra gondoltam, hogy Úristen, ha így kell élni inkább meghalok. Hát hogyha ez az élet, hogy ilyen rosszul vagyok képtelen vagyok dolgokra, akkor meg kéne halni. Szóval ilyen gondolataim voltak, borzasztó volt.

Éjszakánként arra ébredtem, hogy dobog a szívem, majd kiugrik a helyéről, szakad rólam a víz és azt se tudom, hol vagyok.
Emlékszem keddi napon jött meg a szállítmány és délután volt és semmiből nem merek egyből sokat beszedni és bevettem egy tablettát délután, egyet este, hajnalban már nem olyan volt az éjszakám. Úgy hogy az első napon már volt eredménye és utána többet szedtem, aztán egyre többet szedtem. Most 9 szemnél tartok. Ezek a tünetek egy hét alatt kezelődtek nem volt ez az izzadás, tehát tulajdonképpen ami engem a legjobban zavart… az izzadás, a belső remegés elmúlt. Tulajdonképpen kettő hét alatt orvosolódott a problémám, ami nekem probléma volt. Tehát nem az a problémám, hogy nekem be kell szúrnom egy inzulint…, vagy bármilyen gyógyszert be kell vennem, hanem az a problémám, hogy beveszem, de nem hat. Az nagy probléma.

Úgy hogy a problémáimat kezelte a hidrogén. Szóval, úgy érzem, hogy most mintha az élet visszatért volna belém. Sokkal jobb a kedvem, megint vannak pozitív gondolataim a jövővel kapcsolatban, ugyanúgy visszaállt a…, a teherbírásom, otthon, a házimunkában satöbbi. Egész családommal etetem, mindenkire jótékony hatással van.

 

Reflux, fejfájás, ízületek esetén

Amióta szedem NAGYON SOK pozitív hatást vettem magamon észre…
Lassan 9 éve diagnosztizálták nálam a Reflux betegséget. Több gyógyszert is szedtem az évek folyamán, de hatásos egyik sem volt… Aki kérdezte, hogy mit ehetek én csak annyit válaszoltam, hogy „Ami finom, az TILOS”

Durván egy hónapnyi szedés után mertem csak sültkrumplit enni és nem volt az a borzasztó fájdalom a gyomromban 
Annyira hatásos volt számomra, hogy azóta mindennap eszek valami olyat, amit az elmúlt majdnem évtizedben nem ehettem. Erőset eszek csípőssel, zsírosat vagy épp fokhagymásat…. A nehéz, zsíros, erős ételeket nagyívben el kellett kerülnöm és nagyon nehéz volt megállni, hogy ne egyek egy rántott húst, vagy épp fánkot, vagy épp egy kis szalonnát, erős paprikát vagy hagymát és még rengeteg ételt fel lehetne sorolni ami tilos volt számomra, viszont most már semmi sem gátol abban, hogy ezeket a finom és agyaros ételeket ne fogyasszam. MINDEN finomat megeszek és nem fáj utána a gyomrom.


8 éves korom óta rendszeresen fájt a fejem, 12 éves korom óta szedtem rá fájdalomcsillapítót, ami egy idő után már nem hatott és évek alatt az összes fájdalomcsillapítóra immunis lettem. Egy héten belül 3-4 nap fejfájással elég megterhelő a testnek és a léleknek is. Ez szinte teljesen eltűnt  ha kezd fájni (havi 1-2 alkalom) akkor sem fájdalomcsillapítót kapok be, hanem ebből kettőt.

Bármilyen időjárás változás történik nem érzem a testemben, a fejemben a görcsös fejfájás eltűnt
Vagy pl az ízületeim tönkrementek néha ugyan fáj, de nem egyre enyhébb a fájdalom, mivel régen be sem tudom hajlítani az ujjaimat.

 

Köszvény

A köszvény roham olyan  civilizációs betegség ami úgy csap le, mint derült égből a villám. Nálam rendszeresen évente 2 -3 alkalommal kiütött egy- egy hétre. Olyan fájdalmakkal járt, hogy még a takarót sem bírtam elviselni a lábamon. A bügyköm begyulladt, szinte lángolt és nem hogy ráállni, de még ránézni sem lehetett. Ezért voltam nagyon kíváncsi a molekuláris hidrogén tabletta hatására, hogy mennyire lesz hatékony.

Ugyanis már pontosan tudtam, vagy inkább tartottam attól, amikor elfogyasztottam több füstölt kolbászt ( 20 dk, ) vagy akár resztelt májat hogy rohamot kapok. Ezért volt könnyű dolgom letesztelni a molekuláris hidrogén hatását, mert azon a bizonyos első héten elfogyasztottam csaknem 2 kg füstölt kolbászt, mellé csülköt no és egy adag májat is. Mindezt azért tettem, mert nagyon kíváncsi voltam az eredményre. Azt mondtam magamban, hogy ha most nem lesz köszvényem, akkor ez a molkuláris hidrogén tabletta tényleg segít. És úgy is volt, Nem lett köszvényem és azóta sincs ( már 2015 novemberétől ) P. István

Vitalitás, erőnlét, anyagcsere, fogyás, pajzsmirigy esetén
Más a vitalitásom, sokkal jobb az erőnlétem, sőt az anyagcserém is.
Ami nekem meglepő volt, hogy fogytam is, mert az övet is feljebb kellett tennem, úgy látszik megint kell majd rajta szorítani, szerencsére, mert túlsúllyal küszködtem egy ideje. Ez is nagy-nagy öröm. A másik pedig a az hogy a pajzsmirigyem itt mind két oldalt teljesen be volt dagadva. Olyan furán éreztem magam és kellemetlenül és ez is lement. Nagyon boldog vagyok, hogy szedem és mindenkinek fogom ajánlani, hogy szedje, akivel találkozom, mert igazából egy nagy csoda. Én csodaként élem meg, hogy ilyen hatást értem el vele.
Nagyon szépen köszönöm.


Az egész életemet megváltoztatta. 72 éves vagyok. Azelőtt mindent szedtem, reggel idő volt, mire az ágyból felültem, az ágy szélén vártam, vártam, míg mindig vártam, már 10 óra én akkor próbálkoztam… Most meg, lelököm a paplant, fölpattanok, felállok, kimegyek, odateszem a kávét, teszek-veszek, nekem semmim nem fáj…
A ház körül óriási a teendő, most már az előkerteket már be fogom fejezni. Olyan volt az intezitásom, rengeteg krizantém levágtam, megmetszettem a rózsákat, amit mindig kerti munkással csináltattam. Szóval én az életemet köszönhetem ennek.


A pajzsmirigyem nagyon fájt, ki volt dagadva és már majdnem teljesen eltűnt kb másfél hónap után.


Olyan temperamentumom és olyan energiám lett, hogy visszább kellett vennem az adagot, mert nem bírták a gyűrődést a családtagjaim, azt mondták „Anya olyan sok vagy, hogy ez már, ez már elviselhetetlen.”

Tele vagyok energiával, más módon ezt egyszerűen nem tudtam elérni.


Az elmúlt egy hónapban mínusz 7 kilogramm az eredményem….
Igazából odafigyeltem, odafigyelek a táplálkozásra és nem gondoltam volna, hogy ilyen súlyveszteség fog érni. Eddig stagnáltam éveken keresztül, nem tudtam megmozdítani, próbáltam mindenféle étrendkiegészítőt, diétát, egyebet, és most az elmúlt hónapban valami megindult, valószínű, hogy a méregtelenítésnek is köze van ehhez, de 7 kilogrammal vagyok kevesebb. Köszönöm szépen.

 

Alvás, éjszakai wc-re menés esetén
Éjszaka nem kell kimennem… pisilni, mert eddig éjszaka 2-3-szor is ki kellett menni… érdekes módon most már nem kell kimenni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy jé hát én reggelig aludtam. Milyen jó nekem, hogy most reggelig aludtam.

Hát ilyen nincs. Hát már mióta nem volt, hogy kipihentem volna magam ennyire, egész másként felkelni, tudok gondolkodni, másként tudok tevékenykedni, más a hangulatom. Tehát teljesen másként érzem magamat. És mindenkinek azt ajánlom, hogy szedje. Szedje, mert nem tudhatja, hogy mi zajlik belül. Ezzel biztos, hogy nem okoz kárt, hanem megfiatalodik. 


Remekül alszom, nem mintha ez előtte nagyon rossz lett volna, de ugye egy skálán nézzünk minden javítható tovább.

 

Epe, vese, étkezés, vastagbél esetén
Minden étkezés után régen nekem be kellett vennem egy nos-pát, pedig kétszer műtötték az epémet, tehát a vezetékek normálisak, nincsenek telve, satöbbbi satöbbi. Most nem kell.

Itt ezen a fronton máj, epe teljesen rendben van, gondolom a gyulladás jött rendbe. Aztán ugyanígy volt ezen az oldalon is, gondolom a vastagbél vagy egyéb dolgoknál teljesen rendbe jött a salakolásom, tehát nem kell bevennem, nem iszok szennateát, nem veszek be hashajtót, semmit, minden reggel pontosan bőségesen salakolok.  Ez is egy akkora gond. Volt. 

 

Bőrbetegség esetén
Több, mint egy évvel ezelőtt kaptam egy bőrbetegséget, fejem tetejétől a talpamig gyulladt volt a testem. Leletekkel tudom alátámasztani. Elég komoly szteroidokat kellett szednem, ami nem nagyon használt. Már bicegve jártam. Aztán találkoztam a termékkel, elkezdtem szedni, Pillanatnyilag úgy szedem, hogy 5-ször, vagy 6-szor kettőt.

Na most ennek az volt az eredménye, hogy amikor felemeltem a kezemet, olyan volt, mint a tűz, ahhoz képest ez már csoda. Megtanultam járni. Újra, mint egy kisbaba. A közérzetem nagyon-nagyon sokat javult. A környezetem kérdezik, hogy „Hát mit csináltál?!”

Hát nem én csináltam, a szervezetem csinálta, csak megadtam hozzá azt a lehetőséget, hogy ő tudja gyógyítani magát. Tehát tulajdonképpen megadom neki azt a lehetőséget, hogy tudjon építkezni.

Tehát én nem tudok most is mást mondani, hogy nagyon-nagyon szépen köszönöm és ebből az állapotból lehet még tovább javulni és ezt is fogom tenni.

 

Vízhólyag, nyílt seb esetén
Keletkezett egy vízhólyag a lábamon. Egy tenyérnyi. Hát néha le kell nyírni a füvet, mert a szomszédok szólnak, hogy magas a gaz. Hát én ugye kimentem, villanymadzag szépen rá a lábamra és lenyúzott, mint a nyulat.

Ezzel kenegettem és beindult a természetes bőrképződés, hámképződés és körülbelül olyan másfél két hét után ez rögzült ez az állapot és most tartok 3 hétnél és ezt a tenyérnyi sebet begyógyította. Köszönöm szépen.

 

Visszerek esetén
Elkezdtem gondolkodni azon, hogy miért vagyok olyan beteg és miért van az, hogy az orvosaim akik engem gyógyítanak majdhogynem betegebbek, mint én vagyok.

Vagy azaz ápoló személyzet, aki körülöttük volt. Tehát 20 évvel ezelőtt kezdtem el az életmódváltozást, de valami mégis hiányzott. Megtaláltam, ami a hiányt pótoltja. Másfél hónappal ezelőtt elkezdtem a szedését. A visszerek szépen eltűntek.

 

Sclerosis multiplex esetén
Nem tudtam koordinálni a lábaimat, volt olyan nap, amikor 4-5 lépést, viszont volt olyan is, amikor alig 1-2 ment.
Az orvostudomány, vagyis az akadémikus orvoslás gyógyíthatatlanak minősített.

Másfél hónap hidrogén kapszula szedése után, már elmúltak az állandó fájdalmak, vagyis legalább nagymérvűen csökkentek, a mozgásom most már bot nélkül megy, valakibe karolva kilométereket tudok sétálni.
Olyan reményt ad, úgy tűnik a hidrogén teszi a dolgát. Köszönöm.

 

Zöldhályog 83 évesen
zöldhályog 17 és 18- as nyomással fél év hidrogén tabletta  és egy hónap speciáli omega-3 szedése után a nyomás 11 re csökkent. Mivel ez az eredmény nem jellemző ebben a korban, 5 x végezték el a méréseket. A vérnyomás stabilizálódott 128/80 ra. Az orvos nyomatékosan érdeklődött mit szedek és elmondtam neki.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás